Oryginalna strona colobot.cba.pl umarła, gdy cba.pl przestało oferować darmowy hosting. To jest statyczny mirror, pobrany w 2018. ~krzys_h
|
Forum - Polski Portal COLOBOTa |
|
|
W jakie gracie inne gry? ;] |
Autor |
Wiadomość |
Van
Twardy Pingwin
Twoja ulubiona misja: Te na Krystalii
|
Wysłany: 16-07-2009, 19:13
|
|
|
Jestem właśnie szczęśliwym posiadaczem "złotej edycji" Zeusa, która zawiera dodatek-Posejdona. Ale nie miałem okazji jeszcze w niego grać - póki co, standardowe misje mi wystarczają (nie przeszedłem jeszcze wszystkich! ).
Co do Airline Tycoon, zapraszam na Airline Tycoon Hangar - stronę oraz forum poświęcone tej grze. Polska społeczność AT podupada, potrzeba by nam było kilku zapaleńców, aby uruchomić jakieś rozgrywki przez sieć |
|
|
|
|
Abadon
Administrator forum Administrator
|
Wysłany: 18-07-2009, 19:09
|
|
|
Jak to fajnie że graliście w Zeusa. Każdy w tą grę powinien zagrać. Jest ciekawa i wiele z mitologii można się dowiedzieć.
A tu efekt "nudy" w Zeusie http://h.imagehost.org/view/0709/Z_P |
|
|
Schocker
Wants cookies!
Twoja ulubiona misja: Hmm... All.
|
Wysłany: 19-07-2009, 15:18
|
|
|
@Abadon Jak będziesz np. na studiach i się też będziesz nudził, to ja się boję pomyśleć, co wykombinujesz... ^^;
A ja teraz zaczynam grać w GH III, niestety na klawiaturce. Ktoś tutaj też lubi Rhytm&Action? |
_________________ But there's no sense crying over every mistake, you just keep on trying 'till you ran out of cake -GlaDOS
|
|
|
|
|
Konrad
|
Wysłany: 24-07-2009, 11:39
|
|
|
Hehe, dobre
Co do samej gry to grałem w nią, ale nie mogłem przejść jakiejś misji, wnerwiłem się i przestałem grać. |
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
Polski Portal COLOBOTa © 2008 - 2012 |