Oryginalna strona colobot.cba.pl umarła, gdy cba.pl przestało oferować darmowy hosting. To jest statyczny mirror, pobrany w 2018. ~krzys_h
|
Forum - Polski Portal COLOBOTa |
|
|
Świadomy sen |
Autor |
Wiadomość |
krzys_h
Twoja ulubiona misja: Wszystkie :)
|
Wysłany: 29-02-2012, 22:38
|
|
|
Dawno nie próbowałem śnić świadomie, ale spróbuję, może mi się uda. A co od naszego spotkania w CLD:
Patrzeć się na to przez pół godziny przed zaśnięciem, myślę że ułatwi to nasze spotkanie |
_________________ Gość, cieszysz się, że skontaktowaliśmy się z EPSITEC? |
|
|
|
|
PoxiPol
Chicken
|
Wysłany: 06-03-2012, 11:35
|
|
|
Nie widzialem jeszcze nigdy forum gdzie nie bylo takiego tematu, haha : D
Sprobujcie tego:
Gdy lezycie, nie ruszajcie sie, i po prostu rozmyslajcie. Po jakims czasie, mysli wyjda wam z pod kontroli, ja n mam tak ze rzeczy zaczynaja miec grube konture, wszystko robi sie male i nagle wielkie itp. Po jakims czasie, wasz mozg zdecyduje ze spisz, i macie swiadomy sen, dokladnie na podstawie waszych mysli. Na mnie to dziala prawie za kazdym razem, ale duzo cwiczylem. Wazne aby podczas takiego lezenia, w ogole sie nie ruszac, nie przelykac sliny, i ignorowac jakiekolwiek swedzenie. To jest wasz mozg sprawdzajacy czy na prawde spicie ; )
Raz zrujnowalem losowy swiadomy sen. Wyszedlem na dwor, I zorientowalem sie ze moge latac. Troche podekscytowany, popatrzylem sie na pierwsza osobe, i wskazujac na niego palcem krzyknalem 'Wybuchnij!' I tylko widzialem jak gosciu zaczal sie swoja krwia dusic, odechcialo mi sie patrzec i sie obudzilem. Nie jestem normalnie taki 'agresywny' : ( |
|
|
|
|
adiblol
Administrator forum FLOSS FTW!
Twoja ulubiona misja: porównywanie formatów audio
|
Wysłany: 06-03-2012, 15:29
|
|
|
Wczoraj spałem od 20 do 2, później poszedłem spać o 5 i miałem powtarzający się paraliż senny. Niestety za każdym razem się wybudzałem gdy odzyskiwałem świadomość. Da się jakoś temu zapobiec? |
_________________ 1Tbps Project && Telecomix Network
|
|
|
|
|
PoxiPol
Chicken
|
Wysłany: 06-03-2012, 17:48
|
|
|
Odczekaj chwile, tzn kiedy msz swiadomosc, zignoruj ten fakt na chwile. Ja mam np problem ze zamykam oczy we snie, i musze je otworzyc, a robie to budzac sie. Po prostu odczekuje chwilke, oczy sie same otworza, i nagle odzyskuje swiadomosc. |
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
Polski Portal COLOBOTa © 2008 - 2012 |