Oryginalna strona colobot.cba.pl umarła, gdy cba.pl przestało oferować darmowy hosting. To jest statyczny mirror, pobrany w 2018. ~krzys_h
|
Forum - Polski Portal COLOBOTa |
|
|
Potrzebne wsparcie! |
Autor |
Wiadomość |
DemoLisH
Zbanowany
|
Wysłany: 30-12-2010, 16:30 Potrzebne wsparcie!
|
|
|
Potrzebna osoba choć trochę obeznana z programem Cheat Engine, chętni niech się wpisują.
Oraz potrzebna mi prosta płaska mapka z 2 robotami latającymi z działami, które w sobie mają baterię nuklearną.
Pomoc mile widziana |
|
|
|
|
adiblol
Administrator forum FLOSS FTW!
Twoja ulubiona misja: porównywanie formatów audio
Pomógł: 18 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 1313 Skąd: pokój odsłuchowy
|
Wysłany: 30-12-2010, 17:13
|
|
|
Jeśli chcesz tworzyć multiplayera to przyda Ci się wiedza na temat tworzenia własnych poziomów więc nie każ robić map tylko sam poczytaj instrukcje. |
_________________ 1Tbps Project && Telecomix Network
|
|
|
|
|
krzys_h
Twoja ulubiona misja: Wszystkie :)
Pomógł: 3 razy Wiek: 20 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 255 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 30-12-2010, 17:23
|
|
|
Mapke dam w załączniku, ale poczytaj o tworzeniu user leveli, bo na pewno będzie Ci to potrzebne.
EDIT: Co do Cheat Engine to jestem trochę obeznany Nie radzę sobie tylko z Multilevel Pointers, a bez tego chyba Multiplayera nie zrobię...
EDIT2: Usunąłem załącznik, żeby nie zajmował miejsca na serwerze |
Ostatnio zmieniony przez krzys_h 09-01-2011, 20:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
DemoLisH
Zbanowany
|
Wysłany: 30-12-2010, 18:59
|
|
|
Na podstawie poradnika miałem kiedyś zrobić edytor map ale adiblol mnie uprzedził
Dzięki za mapkę, a dałoby sie zrobić te roboty dalej od siebie i bez kosmonauty? Podbij na GG jak co. (Zwykle jestem niewidoczny) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|
| |
|
|
|
|
Polski Portal COLOBOTa © 2008 - 2012 |
|
|