Oryginalna strona colobot.cba.pl umarła, gdy cba.pl przestało oferować darmowy hosting. To jest statyczny mirror, pobrany w 2018. ~krzys_h
|
Forum - Polski Portal COLOBOTa |
|
|
Nowy Chomik! |
Autor |
Wiadomość |
Raptor
Clever Girl
Twoja ulubiona misja: Raptorowanie
Pomógł: 4 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Cze 2010 Posty: 432 Skąd: Isla Nublar
|
Wysłany: 12-10-2010, 14:42 Nowy Chomik!
|
|
|
Zapraszam na www.chomikuj.pl/cezar.512 Znajdziecie tam różne gry, także EPSITEC-a. Narazie chomik się rozwija, dlatego jest tam mało plików. W najbliższym czasie zachomikuję tam album muzyki do CoLoBoT-a.
Nazwy utworów będą mojego autorstwa. Album będzie w formie soundtracku filmowego. Chcę by się miło słuchało, gdyż niewiele osób uświadczyło muzyki w CoLoBo-cie. Będzie też tam instrukcja jak zrobić płytę z muzyką działającą w tle z grą. Oczywiście wiem że nie wszyscy mają konto na Chomiku, dlatego też piszcie jak będziecie potrzebować tych materiałów w innym miejscu (np. RapidShare). Bardzo też proszę o rady dotyczące uploadowania za pomocą innych serwisów, bo to moje pierwsze kroki w internecie. |
Ostatnio zmieniony przez Programerus 12-10-2010, 18:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Korniszon
Me Gusta: PPC
Twoja ulubiona misja: Spying...
Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 01 Paź 2010 Posty: 108 Skąd: Stamtąd, gdzie ty.
|
Wysłany: 12-10-2010, 17:22
|
|
|
EEE... link nie działa!
//post wygaśnie za dwa dni, ponieważ jest nieważny.
//jednak nie wygaśnie |
_________________ Nazywajcie mnie KL582 (nick w Minecraft) |
Ostatnio zmieniony przez Korniszon 24-10-2010, 11:43, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
adiblol
Administrator forum FLOSS FTW!
Twoja ulubiona misja: porównywanie formatów audio
Pomógł: 18 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 1313 Skąd: pokój odsłuchowy
|
Wysłany: 12-10-2010, 18:19
|
|
|
Chomikuj.pl ssie że urywa, tak samo jak Przeklej (zrobili płatne).
http://www.dropbox.com/referrals/NTc5MjY0NTQ5 dużo lepszy od chomikuj, można hotlinkować do dowolnych plików. Dzięki temu linkowi dostanę 250MiB pojemności.
http://docs.google.com/ - od jakiegoś czasu umożliwia hosting dowolnych plików, ale tylko 1GiB... Za to ma zagnieżdżanie katalogów i wyświetlanie zawartości folderów niezarejestrowanym.
Pozostałe opcje to:
1. konto shellowe na hax.tor.hu i umieść w public_html co chcesz,
2. trwają pracę nad programem do automatycznego tworzenia listingów katalogów do Dropboksa. |
_________________ 1Tbps Project && Telecomix Network
|
|
|
|
|
Programerus
Jestem Bogiem
Pomógł: 2 razy Wiek: 22 Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 188 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 12-10-2010, 18:32
|
|
|
Link już naprawiony, była kropka na końcu. |
_________________ "Tylko bogaci mogą mówić mi, że pieniądz nie daje szczęścia" |
|
|
|
|
Raptor
Clever Girl
|
Wysłany: 13-10-2010, 12:01
|
|
|
Dzięki ale chyba skorzystam ze swojego chomika i docs.google.pl. Widziałem też na tym forum że większości z was nie pasuje RapidShare. Czy to prawda że po jakimś czasie z RapidShare znikają pliki i linki do nich? Album muzyczny postaram się przygotować do piątku ale na razie tylko na chomiku. I przepraszam za błąd z linkiem. |
|
|
|
|
adiblol
|
Wysłany: 13-10-2010, 16:45
|
|
|
Chomikuj jest płatne powyżej 50MiB (?) miesięcznie!!! Nie używaj tego!!!
Co Ci szkodzi wrzucać na Dropbox? |
_________________ 1Tbps Project && Telecomix Network
|
|
|
|
|
Raptor
Clever Girl
|
|
|
|
|
COLOBOT
Administrator sieci Założyciel portalu
Twoja ulubiona misja: Obie na Orfenii
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Lut 2008 Posty: 353 Skąd: Jarocin
|
Wysłany: 07-01-2011, 21:37
|
|
|
cezar.512 napisał/a: | Czy to prawda że po jakimś czasie z RapidShare znikają pliki i linki do nich? |
Pliki znikają chyba po 90 dniach albo 10 ściągnięciach. Linki nigdy Ale mówi się wtedy, że padły.
adiblol napisał/a: | Chomikuj jest płatne powyżej 50MiB (?) miesięcznie!!! Nie używaj tego!!!
Co Ci szkodzi wrzucać na Dropbox? |
Muszę sprostować: 50MiB tygodniowo. Ale to niegłupie wrzucać na chomika. Ja za uploadowanie "zarobiłem" już na parę cykli abonamentowych na konto premium. |
_________________ Bykom STOP
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
|
|
|
|
|
DemoLisH
Zbanowany
|
Wysłany: 07-01-2011, 23:03
|
|
|
Podoba mi się ten hosting od google |
|
|
|
|
COLOBOT
Administrator sieci Założyciel portalu
Twoja ulubiona misja: Obie na Orfenii
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Lut 2008 Posty: 353 Skąd: Jarocin
|
Wysłany: 07-01-2011, 23:10
|
|
|
Skrzynkę pocztową gmail.com można (albo można było) zamienić na dysk sieciowy za sprawą programiku dostępnego na stronie www.viksoe.dk/code/gmail.htm . Obecnie gmail ma pojemność ponad 7GB |
_________________ Bykom STOP
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
|
|
|
|
|
adiblol
|
|
|