Oryginalna strona colobot.cba.pl umarła, gdy cba.pl przestało oferować darmowy hosting. To jest statyczny mirror, pobrany w 2018. ~krzys_h
|
Forum - Polski Portal COLOBOTa |
|
|
Przesunięty przez: lukas_j 12-02-2010, 18:55 |
Strona WWW. Skrypt |
Autor |
Wiadomość |
tarik15
|
Wysłany: 12-02-2010, 17:41 Strona WWW. Skrypt
|
|
|
Witam. Mam problem z moja strona. Mianowicie chciałbym dodać możliwość dodawania postów, ale tylko przeze mnie (administratora) oraz możliwość komentowania ich przez innych użytkowników. Dodam jeszcze że strona nie zawiera zarejestrowanych user'ów, gdyż celowo nie dodałem takiej opcji. Proszę o jasne wytłumaczenie sposobu dodania możliwości postowania oraz ich komentowania. |
|
|
|
|
lukas_j
Geek 127.0.0.1<-hack
Twoja ulubiona misja: nie wiem, lubie wiekszosc :)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Cze 2008 Posty: 187 Skąd: localhost
|
Wysłany: 12-02-2010, 18:53
|
|
|
Moze napisz jaki skrypt masz najpierw (tzn. czy jest to np. phpbb czy php-fusion), czy moze chcesz zrobic samemu skrypt? Tak to jednak nie polecam... Pobierz phpBB i skonfiguruj je
BTW: zly dzial troche, bo to raczej na php oparte jest, przenosze :] |
_________________ Jestem zwolennikiem wolnego oprogramowania! |
|
|
|
|
Schocker
Wants cookies!
Twoja ulubiona misja: Hmm... All.
Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 31 Maj 2009 Posty: 177 Skąd: Wadowice
|
Wysłany: 12-02-2010, 20:01
|
|
|
Dokładnie, lepiej wziąć jakiś CMS, np. PHP-Fusion, niż bawić się w skrypty... ^^
No, chyba że już masz zainstalowany CMS, wtedy przydałoby się podać nazwę. |
_________________ But there's no sense crying over every mistake, you just keep on trying 'till you ran out of cake -GlaDOS
|
|
|
|
|
COLOBOT
Administrator sieci Założyciel portalu
Twoja ulubiona misja: Obie na Orfenii
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Lut 2008 Posty: 353 Skąd: Jarocin
|
Wysłany: 12-02-2010, 20:07
|
|
|
System pisania i komentowania mają blogi (WordPress). Na razie niech tarik15 się pochwali czy zainstalował jakiś skrypt. |
_________________ Bykom STOP
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|