Oryginalna strona colobot.cba.pl umarła, gdy cba.pl przestało oferować darmowy hosting. To jest statyczny mirror, pobrany w 2018. ~krzys_h
 |
Forum - Polski Portal COLOBOTa |
 |
 |
Ożywienie forum. |
Autor |
Wiadomość |
Abadon
Administrator forum Administrator

|
Wysłany: 03-02-2010, 21:07
|
|
|
Dobra, mam inny pomysł. A może by tak z tego forum o colobocie zrobić forum wielotematyczne. Oczywiście główna idea o Colobocie pozostałaby, ale zaczęlibyśmy rozmawiać o elektronice, mechanice, fizyce, nauce, wszechświecie, trochę więcej o programowaniu i o naszych pomysłach.
Tak wiem że takich for (tematycznych, na których można się zarejstrować i rozmawiać na różne sprawy itp.) jest mnóstwo, lecz zauważcie że wszyscy mamy podobne zainteresowania, nie tylko nas fascynuje colobot, ale także inne rzeczy... |
|
 |
Berserker
Dark Ness

Twoja ulubiona misja: Ofrenia
Pomógł: 16 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 496 Skąd: Bigos
|
Wysłany: 03-02-2010, 21:17
|
|
|
@up
Niby nas to wszystkich interesuje, ale moim zdaniem poziom I LO za bardzo nie nadaje sie do tego typu dyskusji |
|
 |
Abadon

|
Wysłany: 03-02-2010, 21:22
|
|
|
Dlaczego nie, zawsze można spróbować. Co nam szkodzi... Chyba że kilkudniowy "sen" forum, kiedy nikt nie pisze, no może w strefie off-topu w "Opowiastka dopisywanie" czy w "Ban za..." |
|
 |
C ruels!
Neokid

Twoja ulubiona misja: user levels,swobodna gra i KO
Wiek: 22 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 185 Skąd: Devil MachineXD
|
Wysłany: 04-02-2010, 15:29
|
|
|
Ja może coś tu dam ale mam nowego kompa(z najnowszym windowsem ).Ja tu będę codziennie wchodzić ale ten trojan co nie pozwala tu wejść tym co używają Firefoxa przeszkadza(można go ominąć zmieniając ustawienia bezpieczeństwa przeglądarki ale to może być niebezpieczne na przyszłość).A co do admina to go rozumiem(ja też mam problemy w tym swoim (cenzura) gimnazjum).Pozdro dla niego i głowa do góry!
A wracając do sprawy to może w końcu ściągnę Colobot'a z chomikuj i coś napisze! |
_________________ http://doladujse.pl/7415 -doładowania na koma
http://www.minecraftaccounts.com?join=34132 - darmowe konta do gry Minecraft |
|
|
|
 |
DeiDara
Derosa out.

Twoja ulubiona misja: Wszystkie z Wulkani
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 23 Lip 2008 Posty: 205 Skąd: Włocławek
|
Wysłany: 04-02-2010, 16:11
|
|
|
Masz na megauploadzie na forum.
Chodzi ci o COLOBOTA ? z tego co wiem to on nie jest w gimnazjum. Ale chyba do sesji zapier***a (CHYBA)
Mam pytanie sądzę że kupiłeś pewno już złożonego kompa ? |
_________________ An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
 |
|
|
|
 |
Abadon

|
Wysłany: 04-02-2010, 18:16
|
|
|
Tak, DeiDara ma racje. WRIM jest teraz bardzo zajęty. Jak rozmawiałem z nim ostatnio, to przenosiny na inny serwer są odłożone na marzec. Egzaminy kończą się pod koniec lutego.
Cytat: | Mam pytanie sądzę że kupiłeś pewno już złożonego kompa ? |
Jak już coś to odpowiadaj C ruels na PW DeiDarze, a nie tutaj, nie chcę byś zaśmiecał postami nieadekwatnymi do tego tematu. |
|
 |
|
|
|  |
 |
 |
 |
|
Polski Portal COLOBOTa © 2008 - 2012 |
|
|