Oryginalna strona colobot.cba.pl umarła, gdy cba.pl przestało oferować darmowy hosting. To jest statyczny mirror, pobrany w 2018. ~krzys_h
|
Forum - Polski Portal COLOBOTa |
|
|
Test wysyłania mail |
Autor |
Wiadomość |
COLOBOT
Administrator sieci Założyciel portalu
Twoja ulubiona misja: Obie na Orfenii
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Lut 2008 Posty: 353 Skąd: Jarocin
|
Wysłany: 21-02-2009, 10:19 Test wysyłania mail
|
|
|
Wczoraj wykonałem test wysyłania maili. Każdy użytkownik forum powinien dostać list na adres podany podczas rejestracji. Jeśli ktoś nie dostał, niech mnie tutaj poinformuje. |
_________________ Bykom STOP
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
|
|
|
|
|
bbiidduull
|
Wysłany: 21-02-2009, 10:25
|
|
|
Nie dostałem ... |
|
|
|
|
Abadon
Administrator forum Administrator
|
Wysłany: 21-02-2009, 10:45
|
|
|
Nie dostałem ponieważ zapomniałem zmienić w profilu adres, ten na który wysłałeś jest od dawna nieaktualny. Dziś zmienie. |
|
|
Konrad
|
Wysłany: 21-02-2009, 11:28
|
|
|
Ja też nie dostałem. |
|
|
|
|
Abadon
|
Wysłany: 21-02-2009, 12:59
|
|
|
Czy ten tes e-mailowy miał jakiś cel np. przypomnienie o tej stronie użytkownikom którzy zapomnieli o stronie czy jakiś inną ide (wiadomości niedostałem na nowy adres). |
|
|
adiblol
Administrator forum FLOSS FTW!
Twoja ulubiona misja: porównywanie formatów audio
Pomógł: 18 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 1313 Skąd: pokój odsłuchowy
|
Wysłany: 21-02-2009, 13:12
|
|
|
Dostałem tylko informację o nowym forum.
Cytat: | Witam.
Ostatnio na Polskim Portalu COLOBOTa pojawiło się kilka nowości. Najważniejszą zmianą jest udoskonalenie funkcjonalności forum. Nowe forum działa już od dwóch tygodni i jest dostępne pod adresem www.colobot.xt.pl/forum
Zostały również wprowadzone inne mniejsze zmiany, m.in. chat, który jest dostępny z poziomu forum. Zapraszamy na wypróbowanie chata dziś około godziny 18.
Pozdrawiam,
Administrator Polskiego Portalu COLOBOTa
www.colobot.xt.pl
|
|
_________________ 1Tbps Project && Telecomix Network
|
|
|
|
|
COLOBOT
|
Wysłany: 21-02-2009, 14:30
|
|
|
Abadon napisał/a: | Czy ten tes e-mailowy miał jakiś cel np. przypomnienie o tej stronie użytkownikom którzy zapomnieli o stronie czy jakiś inną ide (wiadomości niedostałem na nowy adres). |
Właśnie tak. Przypomnienie starym użytkownikom o portalu i poinformowanie wszystkich o tym, że forum działa. Treść podał adiblol w poście powyżej. |
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
|
|
|
|
|
Abadon
|
Wysłany: 21-02-2009, 14:35
|
|
|
Ciekawe ile osób (pierwsi użytkownicy m.in.) pamięta swoje hasła i czy wogóle tego (listu) nie zignorują. Jeszcze mnie ciekawi czy ich adresy e-mail są nadal aktualne. Mam nadzieje że list przyniesie jak najwięcej korzyści. |
|
|
COLOBOT
|
Wysłany: 21-02-2009, 14:51
|
|
|
Myślę że jeśli raz się zarejerestrowali to nie zignorują wiadomości o COLOBOcie. Zresztą jak portal powstawał to też wysyłałem maile do osób które kiedyś miały związek z COLOBOTem i niemało z nich właśnie tak dowiedziało się o portalu. |
|
|
|
|
|
DeiDara
Derosa out.
Twoja ulubiona misja: Wszystkie z Wulkani
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 23 Lip 2008 Posty: 205 Skąd: Włocławek
|
Wysłany: 22-02-2009, 13:11
|
|
|
dostałem no ale przydało by sie troche więcej zachęty żeby ludzie wchdzili na forum |
_________________ An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
|
|
|
|
|
Abadon
|
Wysłany: 22-02-2009, 13:43
|
|
|
A może prze gg wysłać tą wiadomość. Jak nie przez e-mail die dotrze, to możę przez gg. |
|
|
DeiDara
Derosa out.
Twoja ulubiona misja: Wszystkie z Wulkani
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 23 Lip 2008 Posty: 205 Skąd: Włocławek
|
Wysłany: 22-02-2009, 13:44
|
|
|
no dobry pomysł |
_________________ An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
|
|
|
|
|
Abadon
|
Wysłany: 22-02-2009, 13:52
|
|
|
To może stworzyć taki ogólno dostępny numer gg (wszyscy będą mieli dostęp, [gorzej będzie jak jednocześnie bedzie korzystało 5 osób, mogą wystąpić błędy]) i wprowadzić listę numerów i w razie gdyby kogoś dawno nie było przypomnieć obecność tego portalu np. przesyłając odkrycia z forum typu EDYTOR ROZPRACOWANY itp. itp.
Ale to tylko taki pomysł, nie wiem czy dobry, ale nie wiem jak inni do tego podejdą (do mojego pomysłu). |
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
Polski Portal COLOBOTa © 2008 - 2012 |
|
|