Moderatorzy |
Autor |
Wiadomość |
Abadon
Administrator forum Administrator
|
Wysłany: 08-12-2009, 21:43
|
|
|
TO może ja wypowiem się na temat zgłoszenia Thorina12. Moderatorów jest dużo jak na takie forum. Jeżeli chcesz być moderatorem to adiblol moim zdaniem powinien usunąć Progrmera ze stanowiska moderatora. Wiem, wiem że nadurżywam swoich kompetencji (nie jestem przecież szefem modów), ale myślę, mam nadzieję że i moje zdanie się liczy.
Powód "zwolnienia" Programera:
-przez dłuższy czas nie ma go na forum
-od dawna nie napisał żadnego postu
-praktycznie nie wykorzystuje przywilejów moderatora, a co za tym idzie zaniedbuje swoje obowiązki (np. upominanie innych o złe zachowanie, poprawianie jakiś błędów, przenoszenie czy usuwanie tematów)
Moim skromnym zdaniem Thorin12 będzie znakomitym "następcą" Programera. Jak na swój wiek (13 lat) jest rozważny, mądry i subiektywny. Ale jak adiblol wskazał:
Cytat: | Dopiero niedawno do nas wróciłeś, jeśli przez 2 tygodnie będziesz aktywny to zostaniesz moderatorem. |
Musisz to spełnić. |
|
|
Thorin12
Administrator forum Cichy obserwator
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 134 Skąd: Wyspa Berk
|
Wysłany: 08-12-2009, 21:44
|
|
|
@Bartek c++
A kto powiedział że nie umiem?? Wracając do mojego posta na górze (fragment z grubym facetem) to tenże grubas nie zrobi pirułetu , szpagatu czy co tam jeszcze jest ale baletki i struj włoży (ale takie baaaardzo duże ;p) - tak samo ze mną. Ograniczam się do prostych funkcji w colobocie. W G-modzie (gra na steama , Mod do Half-life 2) też można programować - w chipie expression 2 to tam dość sporo umiem. W G-modzie jest o tyle fajna sprawa że tam można się pobawić i w konstruktora i w informatyka oraz elektronika (umożliwiają to różnorakie narzędzia , bramki logiczne arytmetyczne itp.). Ale nie róbmy spamu w dziale na temat Moderatorów. Wracając do tematu kapkę programować umiem ale niezbyt dużo (co za dużo to nie zdrowo - w tym przypadku grozi mi to byciem informatykiem a ja bardziej wole być kimś innym , do tego cofne się w ostateczności)
@Abadon
Gdyby adiblol został jakimś vice Adminem (co jest chyba największa prawdo-podobnością) to ja oddałbym na ciebie głos jako na nowego głównego moderatora - dlaczego? Bo sprawujesz urząd jako moderator bardzo dobrze BA nawet wzorowo (Adiblol - nie oczerniam cię jakby co ;P) |
|
|
|
|
Bartek c++
Twoja ulubiona misja: Tropica - Czas na atak
|
Wysłany: 09-12-2009, 11:02
|
|
|
a to omnie
Ka mam 12lat (pamiętam jak się wygłupiałem na forum i wyzywałem wszystkich ale się poprawiłem ).
Lubię pomagać za nic.(bo po prostu lubie widzieć szczęśliwych ludzi )
Lubię programować boty i robić Poziomy.(Programowanie dla botów wykonuje na średnim poziomie )
Nie lubie dzieci NEOSTRADY i osób pokemoniastych.
Uwielbiam działać na rzecz wszystkich.
Jestem odpowiedzialną osobą.(chodź czasami morze mi coś umknąć )
Mam więcej niż 30 postów
forum odwiedzam codziennie, z 40 minut minimum.
Chcem być moderatorem żeby pomóc temu forum w zwalczaniu dzieci neo.
Narazie moderuje dział mechatronika, dobrze się sprawuje.
Dokładnie wiem kiedy należy dać warna.
Banował bym dzieci NEOSTRADY i osoby pokemoniaste.
Nie jestem osobą wygłupiającą się non stop.
Mam swoje granice.
Więc bardzo proszę rozważyć moje podanie, obiecuję że dobrze pełnił funkcję moderatora. |
Ostatnio zmieniony przez Bartek c++ 31-05-2010, 20:31, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
adiblol
Administrator forum FLOSS FTW!
Twoja ulubiona misja: porównywanie formatów audio
Pomógł: 18 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 1313 Skąd: pokój odsłuchowy
|
Wysłany: 09-12-2009, 16:39
|
|
|
Bartek c++ napisał/a: | Nie lubie dzieci NEOSTRADY i osób pokemoniastych! |
Nie lubisz siebie?
Wniosek odrzucony, zbyt dziecinne zachowanie od początku, dopiero niedawno się poprawiłeś, musisz poczekać CO NAJMNIEJ 2 miesiące. |
_________________ 1Tbps Project && Telecomix Network
|
|
|
|
|
Bartek c++
|
Wysłany: 09-12-2009, 16:52
|
|
|
HahHa ,lubie siebie.
Adiblol! Ja mam dopiero 12lat to normalne zachowanie w moim wieku chciałem rozsmieszyć to forum.Pazatym już wydoroślałem.Kiedy miałem 11lat wtedy się wygłupiałem.
2 miesiące nieda się tego skrócić do 2 godzinm,przecierz wniosłem bardzo durzo na te forum.
[ Dodano: 09-12-2009, 16:54 ]
adiblol napisał/a: | Lista oczekujących:
Thorin12 - niedawno wrócił, jak będzie aktywny (pozytywnie!) to dostanie moderatora.
DOJO - na pewno nie, dopóki nie wydorośleje (to da się poznać po stylu pisania itp.). Zapomniał o stronie? | dopisz mnie do tej listy Thorin 12 zasłużył na role moderatora?
[ Dodano: 09-12-2009, 16:54 ]
ja myśle że tak |
|
|
adiblol
|
|
|
|
|
Thorin12
Administrator forum Cichy obserwator
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 134 Skąd: Wyspa Berk
|
Wysłany: 09-12-2009, 17:00
|
|
|
@Bartek c++
Bo widzisz - ja jeszcze tu bylem baaaardzo długo przed tobą i zachowywałem dobrą postawę (tak z resztą myślę) a potem postanowiłem złożyć podanie na moda i zostało ono pozytywnie rozpatrzone. Jednakże ja sam i dobrowolnie wycofałem to podanie gdyż stwierdziłem że moderator to zbyt dużo ale teraz (kurde mam tylko 1 argument ;/) gdy adiblol powiedział ze mogę być modem ale nie muszę wypełniać obowiązków (chociaż zawsze się coś znajdzie a jako mod wypadałoby coś robić) to postanowiłem ze odświeżę swoje podanie ale jak sam adiblol powiedział dopiero co wróciłem (po baaaaaaaardzo długiej przerwie) wiec tez muszę czekać. |
|
|
Bartek c++
|
Wysłany: 09-12-2009, 17:33
|
|
|
adiblol napisał/a: | Bartek c++ - na pewno nie zostanie do lutego 2009, zobaczymy jak przez te 2 miesiące się poprawi... | HOUSTON Mamy problem luty w tym roku już był, adiblol poprawisz?
// Dzięki za zauważenie -adiblol
[ Dodano: 09-12-2009, 21:19 ]
a jeszcze adiblol do lutego zostało 1,8 miesiąca a nie 2. |
Ostatnio zmieniony przez adiblol 09-12-2009, 17:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
lukas_j
Geek 127.0.0.1<-hack
Twoja ulubiona misja: nie wiem, lubie wiekszosc :)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Cze 2008 Posty: 187 Skąd: localhost
|
Wysłany: 12-12-2009, 11:46
|
|
|
Hmm, ja zauwazyłem, że bartek c++ rzeczywiscie zrobił się fajny :] Oduczylismy go tego "dziecięconeostradowizmu" |
_________________ Jestem zwolennikiem wolnego oprogramowania! |
|
|
|
|
Bartek c++
|
Wysłany: 12-12-2009, 13:06
|
|
|
Jak to zauwarzyłeś^^?
[ Dodano: 12-12-2009, 13:29 ]
ja myśle że programer nie powinien już być moderatorem poniewarz zapomniał o portalu, Thorin 12 powinien zastąpić go. |
|
|
FE4R
Twoja ulubiona misja: Saari - Inwazja
|
Wysłany: 12-12-2009, 16:45
|
|
|
Bartek c++ napisał/a: | Jak to zauwarzyłeś^^? |
Nikt tego nie zauważył, ale kilka osób zauważyło.
Swoją drogą sam bym z chęcią kandydadował na moderatora, ale chyba muszę zadowolić większą ilość użytkowników swoimi zaczepistymi programami i user levelami. =)
//Ort. -Abadon |
Ostatnio zmieniony przez Abadon 14-12-2009, 21:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Bartek c++
|
Wysłany: 12-12-2009, 16:57
|
|
|
ja chciał bym zbanować nowego usera dawid960 za to że mnie wyzywa od d***. |
|
|
adiblol
|
Wysłany: 12-12-2009, 21:37
|
|
|
Bartek c++: zostaniesz moderatorem jak pokażesz że nie jesteś dziecinny. W ogóle. |
_________________ 1Tbps Project && Telecomix Network
|
|
|
|
|
FE4R
Twoja ulubiona misja: Saari - Inwazja
|
Wysłany: 13-12-2009, 21:50 Re: Moderatorzy
|
|
|
Ja chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko moderatora.
Uzasadnienie bycia moderatorem: Lubię porządek, a to forum czasami go potrzebuje. Piszę poprawnie. Nie lubię, gdy inni robią takie niezwykłe 'byki'. Aby poprzeć swoją kandydaturę - mam 4 letnie doświadczenie w moderowaniu / administracji na różnego rodzaju portalach MMORPG. Sam teraz prowadzę jeden. Dodatkowo uważam, że owszem - jest tutaj dość dużo moderatorów; forum jest małe, ale część 'modów' dawno tutaj nie była lub nie ma dużej ochoty moderować forum, by była tutaj utrzymana 'wojskowa dyscyplina'.
Jak często odwiedza forum: Odwiedzam forum 2-5 razy dziennie. Mam bardzo dużo wolnego czasu i potrafiłbym usunąć niepotrzebny spam, zanim ktokolwiek inny by go zobaczył. To jest jedna z moich głównych zalet, obok bycia moderatorem na innej stronie, że mógłbym współpracować / pomagać z zespołem oraz dawać pewne porady użytkowników w bardzo krótkim czasie. Co prawda nie mam zbyt zaawansowanych programów, ale wciąż się uczę.
Mam nadzieję na pozytywną odpowiedź.
Pozdrawiam,
FE4R |
|
|
|
|
lukas_j
Geek 127.0.0.1<-hack
Twoja ulubiona misja: nie wiem, lubie wiekszosc :)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Cze 2008 Posty: 187 Skąd: localhost
|
Wysłany: 15-12-2009, 22:15
|
|
|
FE4R: Ja sam nie wiem, ale ty byś sie nadawał.
Daj linka do tego portalu
@EDIT: Adiblol musi wyrazić swoje zdanie, ale ja mówie, że się nadajesz, ale pamiętaj, żebyś nie był za ostry dla normalnych userów (to nie jest aż takie duże forum żeby ostrzeżenia za wszystko dawać, tylko usuwaj pokemoniaste wpisy i spam (ktory niestety zajmuje nam baze danych...)). Za to dla pokemonów i dizeci neo wiadomo - ostrość im pomoże, może kiedy nam podziękują, że nie śmieją sie z nich na portalach różnych
@EIDT2: Usunąłem wpisy tego dawida i bartka, bo to był spam spowodowany przez dawida... |
_________________ Jestem zwolennikiem wolnego oprogramowania! |
|
|
|
|
|