Oryginalna strona colobot.cba.pl umarła, gdy cba.pl przestało oferować darmowy hosting. To jest statyczny mirror, pobrany w 2018. ~krzys_h
|
Forum - Polski Portal COLOBOTa |
|
|
Przesunięty przez: Raptor 08-03-2012, 17:28 |
Hidden and still Hidden |
Autor |
Wiadomość |
PoxiPol
Chicken
|
Wysłany: 08-03-2012, 17:04 Hidden and still Hidden
|
|
|
http://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=18709
Prosze przeczytajcie sobie kilka pierwszych postow i poogladajcie screeny : )
Niezla zabawe mielismy z gra Hidden and Dangerous Deluxe. Jest to gra darmowa, a o dziwo z dluga rozbudowana kampania, jednak trzeba sie troszku przyzwyczaic do niej, bo w koncu jest dosc stara. Jednak naprawde super zabawa.
Chcialbym sie jakos z wami umowic, abysmy sobie razem kiedys pograli : ) Poznam was troche lepiej i, skopiemu tylki farmerom : P
PS. Nie jestem juz tak 'smieszny' jak w tamtych czasach : P Mam nadzieje ze to zacheci was do gry. |
|
|
|
|
Emxx52
W istocie
Twoja ulubiona misja: Tropica
|
Wysłany: 08-03-2012, 17:22
|
|
|
Gierca wydaje się fajna... Myślę jednak, że nie ten dział... Mógłby ktoś przenieść?
//Moved - Rapcio
//Dżemkuje |
_________________ Windows w szacie Linuxa
|
Ostatnio zmieniony przez Raptor 09-03-2012, 19:36, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
PoxiPol
Chicken
|
Wysłany: 09-03-2012, 19:22
|
|
|
Sorry, ale naprawde macie za duzo tych dzialow, abym cokowiek zrozumial. Mam nadzieje ze nad tym popracujecie po przenosinach : ) |
|
|
|
|
Simbax
Mod
Twoja ulubiona misja: Wszystkie na Krystalii
Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Dołączył: 07 Sie 2009 Posty: 473 Skąd: z Leszna
|
|
|
|
|
Emxx52
W istocie
Twoja ulubiona misja: Tropica
|
Wysłany: 09-03-2012, 19:47
|
|
|
I lekki offtop tu się robi... Wypowiadajmy się o grze: kiedy zagramy (i czy wogóle... ), jak zagramy, czy gra nam się podoba, czy warto tu robić offtop i inne pytania tego typu... Hmm... offtopuje zwalczając offtop... |
_________________ Windows w szacie Linuxa
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|
| |
|
|
|
|
Polski Portal COLOBOTa © 2008 - 2012 |
|
|