Bezwstydna samoreklama |
Autor |
Wiadomość |
PoxiPol
Chicken
|
Wysłany: 05-03-2012, 22:28 Bezwstydna samoreklama
|
|
|
http://poxiphoto.posterous.com/
Moj photoblog. Oprocz szkoly, grania na gitarze, programowania, sluchania hardstyle jak i muzyki celtyckiej oraz Nightwish, no i esemesowania z ludzmi, albo spacerowania, albo grania na kompie, lub na wii, albo zabawa z siostra, czy sklejania plastikow-
Okej, czasami lubie wyjsc na dwor popstrykac zdjecia. Nie mam lustrzanki, I na razie pstrykam compactem, mozecie sobie exif zdjec podgladnac jak chcecie sie czegos wiecej dowiedziec. Prosze o konstruktywna krytyke ; )
Dobranoc
PS
Jestem niski. Mam 1.79 chyba, czy cos w tych granicach. |
|
|
|
|
Schocker
Wants cookies!
Twoja ulubiona misja: Hmm... All.
|
Wysłany: 05-03-2012, 22:37
|
|
|
Nightwish. ^_^ Uwielbiam Islander, While Your Lips Are Still Red i w ogóle całą ich twórczość, masz u mnie wielkiego plusa!
Zdjęcia w większości ładne, po prostu ładne. Nie rozumiem natomiast jednego - po co tworzyć kilka galerii w jednym wpisie dla kilku zdjęć? Wpakuj je do jednej, będzie znacznie wygodniej przeglądać. ^^
Co do wzrostu - ktoś o wzroście 179 cm jest dla Ciebie "niski"? Come on, ja mam 183 cm i ludzie mnie uważają za wysokiego. Znajoma ma ledwo 155 cm i jakoś żyje. No worries. |
_________________ But there's no sense crying over every mistake, you just keep on trying 'till you ran out of cake -GlaDOS
|
|
|
|
|
Mrocza
Twoja ulubiona misja: Swobodna na Ziemi
|
Wysłany: 05-03-2012, 23:47
|
|
|
Samoreklama? OK
Ja mam 186 cm wzrostu.
Lubię grafikę rastrową oraz rysunki ołówkiem po papierze.
Nie potrafię w praktyce grać na żadnym instrumencie choć mam podobno predyspozycje na perkusistę.
Jestem członkiem akademickiego zespołu tańca ludowego.
A przede wszystkim studiuję biologię i zastanawiam się właściwie dlaczego się na to zdecydowałem.
Ciężko w niektórymi przedmiotami.
Anatomia:
Profesor rzuca przede mnie kość.
- Co to jest?!
- Kręg szyjny.
- Po czym poznałeś?
- Po otworze wyrostka poprzecznego z łac. foramen processus transversi.
- Dokładnie jaki to kręg?
- Jest to kręg C7.
- Po czym poznałeś?
- Po nierozwidlonym wyrostku kolczystym z łac. processus spinosus.
- Jak jest po łacinie "krąg szyjny"?
- Yyy... Nie wiem...
- Proszę wyjść. Niech pan wróci jak się pan nauczy. |
|
|
|
|
PoxiPol
Chicken
|
Wysłany: 06-03-2012, 11:22
|
|
|
Co do Shockera, sa 2 typy ludzi. Ci co przegladaja strone uzywajac tylko koleczka na myszy, i ci ktorzy klikaja na kazde zdjecie. Niestety, zazwyczaj osoby ktore zatrudniaja, sa tymi pierwszymi, wiec musze tak robic, bo inaczej zobacza 1 ladne zdjecie, I jada dalej ; )
Tak nawiasem, ty zle swoj nick specjalnie masz, czy przypadkowo niemieckie SZ tam masz : P?
A Mrocza, ciekawie masz. Sam bym czasami chcial aby u nas dosyc bardziej zacisneli pasa, ale dupa. Doktorek od Matmy ladnie sie mnie pyta czy mu zrobie zadanie domowe z przed miesiaca. Robie mu co tydzien te co nam zadaje, ale starego mi sie nie chce robic. Eh.
Siedze teraz robie Product Design w Collegu : P
Oj przepraszam, literowka. 169-170 mam wzrostu. Prez to mam schize, i 'boje' sie dziewczyn wyzszych odemnie. Tzn ciezej mi sie z nimi rozmawia. Na szczescie Brytyjki zazwyczaj sa niskie : P |
|
|
|
|
Raptor
Clever Girl
Twoja ulubiona misja: Raptorowanie
Wiek: 24 Dołączył: 26 Cze 2010 Posty: 432 Skąd: Isla Nublar
|
Wysłany: 06-03-2012, 16:07
|
|
|
PoxiPol napisał/a: | Na szczescie Brytyjki zazwyczaj sa niskie : P |
Coś więcej o Brytyjkach? Uśmiechają się przynajmniej? Wesołe? Koleżeńskie?
(proszę wybaczyć, moje typowe zboczenie )
Ciekawe, mam 182-184 cm wzrostu (kiedy zapuszczam włosy, miewam o 6 cm więcej ). U nas są jeszcze wyżsi, a w siatkówkę/koszykówkę są niewiele lepsi od niższych. |
_________________ - Stężenie czekolady we krwi: 93‰
- Ja to bym zjadł jeszcze batona...
|
|
|
|
|
Simbax
Mod
Twoja ulubiona misja: Wszystkie na Krystalii
|
Wysłany: 06-03-2012, 16:17
|
|
|
Mi się zawsze podobały azjatki z filmów czy tam zdjęć Wiem, jestem dziwny...
Jak się już chwalimy wzrostem to ja mam... 1.76 m. Około. Dokładnie nie mierzyłem, poza tym trochę się garbię |
_________________ http://projektsimbax.blogspot.com/ <- Taki sobie blog |
|
|
|
|
Raptor
Clever Girl
|
Wysłany: 06-03-2012, 16:25
|
|
|
Simbax napisał/a: | Mi się zawsze podobały azjatki z filmów czy tam zdjęć Wiem, jestem dziwny... |
Chyba każdemu się podobają Azjatki. Nie dziwne.
Simbax napisał/a: | ...poza tym trochę się garbię |
Też się garbię. Na szczęście Dziewczyny z klasy pomagają mi w przezwyciężaniu tej dolegliwości:
- Raptorku, nie garb się!
- Ojej! Proszę wybaczyć Wasza mość.
|
|
|
|
|
|
Berserker
Dark Ness
Twoja ulubiona misja: Ofrenia
|
Wysłany: 06-03-2012, 17:37
|
|
|
Spoko, mam 1,78m i jestem niski porownujac do znajomych. Najfajniejsza jest u mnie w klasie blondyna co ma 1,90+ (nie wiem ile dokladnie).
A Brytyjki to pewnie jak Polki, w koncu tyle tam Polakow... |
|
|
PoxiPol
Chicken
|
Wysłany: 06-03-2012, 17:45
|
|
|
Haha : D
Chetnie z wami porozmawiam o dziewczynach, ale nie na forum : )
A do tego, Azjatki? Ble. Nie zebym byl zboczony, ale ostatnio podobno jest moda na A. Ja tam lubie Przynajmniej C byle nie wiecej niz E.
If you know what I mean ; ) |
|
|
|
|
Schocker
Wants cookies!
|
Wysłany: 06-03-2012, 17:52
|
|
|
PoxiPol napisał/a: |
Tak nawiasem, ty zle swoj nick specjalnie masz, czy przypadkowo niemieckie SZ tam masz : P? |
Na Boga, nigdy przenigdy nie pisz mojego nicku przez H, mam manię na tym punkcie. ^^ Nie, nie jest to niemieckie SZ. Tak, jestem świadom tego, że po angielsku pisze się 'shock', notabene wyraz ten pochodzi z francuskiego o ile mnie pamięć nie myli, a jego historia w angielskim sięga wieku XVI (no co, trzeba znać historię swojego nicku). To jest po prostu mój nick, pisany przez SCH, ale czytany przez SZ, full stop. Jest on ponadto znacznie rzadziej spotykany niż "shocker".
Zresztą shocker może wywołać złe skojarzenia...
Lekki OT, ale w razie czego się wydzieli. ^^ |
_________________ But there's no sense crying over every mistake, you just keep on trying 'till you ran out of cake -GlaDOS
|
|
|
|
|
Raptor
Clever Girl
|
Wysłany: 06-03-2012, 17:58
|
|
|
PoxiPol napisał/a: | Nie zebym byl zboczony, ale ostatnio podobno jest moda na A |
O żadnej takiej modzie nie słyszałem. Ja lubię każde, byleby naturalne.
Schocker napisał/a: | jego historia w angielskim sięga wieku XVI (no co, trzeba znać historię swojego nicku) |
Jak tak, to mój nick pochodzi z Mezozoiku, a dokładnie z początku okresu Kredy ...
Schocker napisał/a: | Lekki OT, ale w razie czego się wydzieli. ^^ |
Jest to Strefa Off-Topu, więc raczej nie przeszkadza. |
|
|
|
|
|
Programerus
Jestem Bogiem
Wiek: 22 Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 188 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 06-03-2012, 18:00
|
|
|
Jego nick to s-chocker ;D |
_________________ "Tylko bogaci mogą mówić mi, że pieniądz nie daje szczęścia" |
|
|
|
|
PoxiPol
Chicken
|
Wysłany: 06-03-2012, 18:01
|
|
|
Wiec wiem, literka nic nie powinna znaczyc, ale no A juz mnie odstrasza : P Glupia tak przytulac dziewczyne, a uczucie takie samo jak sie przytula chlopaka, haha xD
@Up: Esczołker : P
Kinky. |
|
|
|
|
Schocker
Wants cookies!
|
Wysłany: 06-03-2012, 18:15
|
|
|
Raptor napisał/a: | Schocker napisał/a: | jego historia w angielskim sięga wieku XVI (no co, trzeba znać historię swojego nicku) |
Jak tak, to mój nick pochodzi z Mezozoiku, a dokładnie z początku okresu Kredy ... |
Wyrwane z kontekstu - mówiłem tu o słowie "shock". Kiedyś mnie coś naszło na sprawdzanie etymologii różnych wyrazów. ^^
@Up: Ja Ci dam kinky. |
|
|
|
|
|
Raptor
Clever Girl
|
Wysłany: 07-03-2012, 17:49
|
|
|
PoxiPol napisał/a: | A juz mnie odstrasza : P Glupia tak przytulac dziewczyne, a uczucie takie samo jak sie przytula chlopaka, haha xD |
W takim przypadku wystarczy powąchać Dziewczynę za uchem i już ma się pewność, że jest to Dziewczyna. Chyba wiecie, o co mi chodzi?
Schocker napisał/a: | Wyrwane z kontekstu |
Eee, żarcik taki ... |
|
|
|
|
|
|