Oryginalna strona colobot.cba.pl umarła, gdy cba.pl przestało oferować darmowy hosting. To jest statyczny mirror, pobrany w 2018. ~krzys_h
|
Forum - Polski Portal COLOBOTa |
|
|
Organizacja pracy |
Autor |
Wiadomość |
Simbax
Mod
Twoja ulubiona misja: Wszystkie na Krystalii
Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Dołączył: 07 Sie 2009 Posty: 473 Skąd: z Leszna
|
Wysłany: 27-03-2012, 14:07
|
|
|
Nie wiem co miałbym zrobić. Na razie się za tworzenie leveli przecież nie ma co brać, skoro prawdopodobnie ich tworzenie będzie inaczej wyglądać po modyfikacjach. Czekam raczej aż dostaniemy jakieś zadania do wykonania.
Raptor napisał/a: | Jeszcze chwile taki stan pewnie potrwa. Ja wiem, że zacznę być bardziej aktywny po maturze. W wakacje najprawdopodobniej się wszystko rozrusza . |
Tak jak rok/dwa lata temu? |
_________________ http://projektsimbax.blogspot.com/ <- Taki sobie blog |
|
|
|
|
PoxiPol
Chicken
|
Wysłany: 27-03-2012, 15:08
|
|
|
Simbax, to wyjmij olowek i rysuj sobie te levele. Co z tego ze moga nie zostac uzyte. Cwiczysz kretywnosc i powiekszysz jakosc twoich nastepnych pomyslow. |
|
|
|
|
Abadon
Administrator forum Administrator
|
Wysłany: 27-03-2012, 19:05
|
|
|
Odnośnie ćwiczenia kreatywności. Swego czasu popularna była "Szalona fabuła". Chyba wszyscy o niej zapomnieli, choć ta zabawa forumowa była bardzo przednia. |
|
|
Emxx52
W istocie
Twoja ulubiona misja: Tropica
|
Wysłany: 27-03-2012, 19:21
|
|
|
Nie no nie zapomnieli... Tylko przestali pisać, może z powodu, że "co by tu wymyślić", albo nowsi użytkownicy tematu jeszcze nie widzieli. Ja tam jakoś nie myślę o Szalonej Fabule... |
_________________ Windows w szacie Linuxa
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|