Oryginalna strona colobot.cba.pl umarła, gdy cba.pl przestało oferować darmowy hosting. To jest statyczny mirror, pobrany w 2018. ~krzys_h
|
Forum - Polski Portal COLOBOTa |
|
|
Transformers Armada |
Autor |
Wiadomość |
Abadon
Administrator forum Administrator
|
Wysłany: 01-02-2011, 20:44 Transformers Armada
|
|
|
Intro więc nie do zapomnienia
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Kiedy oglądam odcinki Transformersów na yt przywołują mi się piękne wspomnienia, kiedy to zawsze starałem się nie przegapić odcinków na Polsacie... byłem zafascynowany, bardzo odpowiadało mi te anime. To było lepsze od Pokemonów, jeżeli w ogóle pokemony były czymś dobrym (pokemonony mi jakoś nie odpowiadały, choć pamiętam ten piękny wakacyjny dzień kiedy obejrzałem po raz pierwszy ich odcinek, ale miłe wspomnienia wynikają jednak z tamtej beztroski i pięknego dnia i dźwięku kosiarki w ogródku). No jednak wspomnienia nie są takie złe... pod warunkiem że wracamy do tego co nam najbardziej utrwaliło się w pamięci. Piękne to były czasy, oj piękne. |
|
|
Simbax
Mod
Twoja ulubiona misja: Wszystkie na Krystalii
Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Dołączył: 07 Sie 2009 Posty: 473 Skąd: z Leszna
|
Wysłany: 01-02-2011, 20:54
|
|
|
W Transformersach jest coś takiego, że chce się je oglądać. Szczególnie nie przepadałem za nimi nigdy, ale oglądanie ich, z pewnością było przyjemne. |
_________________ http://projektsimbax.blogspot.com/ <- Taki sobie blog |
|
|
|
|
Raptor
Clever Girl
Twoja ulubiona misja: Raptorowanie
Pomógł: 4 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Cze 2010 Posty: 432 Skąd: Isla Nublar
|
Wysłany: 04-02-2011, 12:33
|
|
|
Ja nadal mam dwa oryginalne VHS z kilkoma odcinkami wersji z lat osiemdziesiątych! To jest właśnie to, co chłopcy lubią najbardziej. Też lubiłem je oglądać i bawić się zabawkami z nimi związanymi! Niestety szybko dorosłem i nowej wersji, o jakiej tu jest mowa, nie przyszło mi oglądać . |
_________________ - Stężenie czekolady we krwi: 93‰
- Ja to bym zjadł jeszcze batona...
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|
| |
|
|
|
|
Polski Portal COLOBOTa © 2008 - 2012 |
|
|