Oryginalna strona colobot.cba.pl umarła, gdy cba.pl przestało oferować darmowy hosting. To jest statyczny mirror, pobrany w 2018. ~krzys_h
|
Forum - Polski Portal COLOBOTa |
|
|
Jakie ksiązki ? |
Autor |
Wiadomość |
Abadon
Administrator forum Administrator
|
Wysłany: 14-02-2012, 13:07
|
|
|
Przepadam za książkami fantasy... Polecam dla młodszych książki Clive Staples Lewis ("Opowieści z Narni"), dla starszych "Władca Pierścieni" J. R. R. Tolkiena.
Ekranizacji tych książek nie polecam, bo książka jest zawsze ciekawsza i kształci naszą wyobraźnię. Zresztą ani żadnej z tych ekranizacji nie obejrzałem do końca... inwencja twórcza reżyserów niszczy cały urok.
Z książek przygodowych polecam sagę Przygód Tomka Wilmowskiego, Alfreda Szklarskiego. |
|
|
Berserker
Dark Ness
Twoja ulubiona misja: Ofrenia
Pomógł: 16 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 496 Skąd: Bigos
|
Wysłany: 14-02-2012, 14:49
|
|
|
Tomek Wilmowski jest fajny jesli sie wytnie wszystkie wstawki biologiczno-geograficzne. |
|
|
Abadon
Administrator forum Administrator
|
Wysłany: 14-02-2012, 17:31
|
|
|
Racja z początku czytałem wszystkie przypisy, ale gdy zauważyłem że gubię wątek to starał się to omijać, gdy było nieistotne.
"Pan Samochodzik" wciąga... i to bardzo. Jednego dnia jak ktoś się uprze to można przeczytać kilka książek z całej sagi. |
|
|
Berserker
Dark Ness
Twoja ulubiona misja: Ofrenia
Pomógł: 16 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 496 Skąd: Bigos
|
Wysłany: 14-02-2012, 19:45
|
|
|
...w 1 nudna noc pociagiem i przeczytalem 6 pierwszych samochodzikow Ale z kolei ksiazki o ufo to juz nie zdolalem przeczytac, strasznie mnie znudzila. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|
| |
|
|
|
|
Polski Portal COLOBOTa © 2008 - 2012 |
|
|