Co chcecie nowego na forum? |
Autor |
Wiadomość |
C ruels!
Neokid
Twoja ulubiona misja: user levels,swobodna gra i KO
Wiek: 22 Dołączył: 08 Paź 2009 Posty: 185 Skąd: Devil MachineXD
|
Wysłany: 04-09-2010, 17:31
|
|
|
Thorin12 napisał/a: | Może by przekształcić to forum na forum wielotematyczne? moim zdaniem przyciągnęłoby to więcej użytkowników...
Bo na razie to forum z lekka upodabnia się do 4chana gdzie to Offtop (sławne /b/ ;p ) jest najaktywniejszym działem (pierwotnie 4chan miał być o kulturze japońskiej...) |
Zgadzam się w 666% |
|
|
|
|
Bartek c++
Twoja ulubiona misja: Tropica - Czas na atak
|
Wysłany: 04-09-2010, 22:38
|
|
|
Jest tylko 100% nie rób sobie jaj Jeżeli myślisz że pisząc 666 jesteś fajny to jesteś w wielkim błędzie... |
|
|
Abadon
Administrator forum Administrator
|
Wysłany: 05-09-2010, 00:09
|
|
|
Lekka zmiana forum powiadacie? No cuż, by forum nie wymarło i żeby coś się działo można taką metodę zastosować. Warunek jeden: w działach, które nie są powiązane z Colobotem, nie będą naliczane posty.
Proszę podawać propozycję na nowe działy. Jeśli spośród wszystkich userów pomysł się podoba to oczywiście to takie powstaną. Zanim to jednak nastąpi muszę wcześniej przeprowadzić rozmowę z naszym drugim adminem, tak aby wszystko było przemyślane. Co dwie głowy to nie jedna. |
|
|
C ruels!
Neokid
|
Wysłany: 05-09-2010, 12:11
|
|
|
Abadon napisał/a: | Lekka zmiana forum powiadacie? No cuż, by forum nie wymarło i żeby coś się działo można taką metodę zastosować. Warunek jeden: w działach, które nie są powiązane z Colobotem, nie będą naliczane posty.
Proszę podawać propozycję na nowe działy. Jeśli spośród wszystkich userów pomysł się podoba to oczywiście to takie powstaną. Zanim to jednak nastąpi muszę wcześniej przeprowadzić rozmowę z naszym drugim adminem, tak aby wszystko było przemyślane. Co dwie głowy to nie jedna. |
To ja mam propozycję(wiem,że mnie nie posłuchacie bo "wszystkie adminy są złe" ale walą na to )
Nowe działy:
Inne Gry
Gastronomia
Polityka
Religie |
|
|
|
|
Simbax
Mod
Twoja ulubiona misja: Wszystkie na Krystalii
Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Dołączył: 07 Sie 2009 Posty: 473 Skąd: z Leszna
|
Wysłany: 05-09-2010, 12:16
|
|
|
Dział z recenzjami i krytyką na temat książek, filmów, muzyki i... gier Jeszcze osobny o Linuxie. Jeszcze taki z problemami z Windowsem, oprogramowaniem itd. Dużo jest tego, wejdźcie choćby na peb.pl i z tego forum bierzcie |
_________________ http://projektsimbax.blogspot.com/ <- Taki sobie blog |
|
|
|
|
Abadon
|
Wysłany: 05-09-2010, 14:42
|
|
|
No niby tak, ale trzeba pamiętać żeby czasem nie zrobił się forumowy tasiemiec. Trzeba nam wiedzieć co nasi userzy lubią. |
|
|
Bartek c++
|
Wysłany: 05-09-2010, 15:22
|
|
|
To forum zostało założone aby pisać o colobocie a nie o anime jak w przypadku C ruelsa...(i innych jego offtopach) |
|
|
Emxx52
W istocie
Twoja ulubiona misja: Tropica
|
Wysłany: 05-09-2010, 17:07
|
|
|
te działy można by było dodać jako poddziały w off-topie. np:
Off-top:
1. ogólnie
2. Inne gry
3. Linux
4. Windows
5. Informatyka
6. cośtamcośtam idt.
.
.
.
. |
_________________ Windows w szacie Linuxa
|
|
|
|
|
Berserker
Dark Ness
Twoja ulubiona misja: Ofrenia
Pomógł: 16 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 496 Skąd: Bigos
|
Wysłany: 05-09-2010, 19:30
|
|
|
Zrobic osobny dzial "Gry" i go podzielic na strategie etc. |
|
|
C ruels!
Neokid
|
Wysłany: 05-09-2010, 20:18
|
|
|
Hej nikt nie zauważył,że my tu zgłaszamy propozycje(dobry pomysł z działem o Linux )a admini nic nie robią z ich realizacją kto takich leniwych adminów wybrał?! |
|
|
|
|
Abadon
|
Wysłany: 05-09-2010, 20:32
|
|
|
Wypraszam sobie. Pomysł na nowe działy pojawił się nie dawno. Teraz czekamy do piątku na wasze propozycje. Chcę mieć dzisiaj wolną niedzielę, dzisiaj pospacerowałem sobie dotleniłem się itp.
Poza tym w dniach szkolnych wstaję o 6.15, później idę na przystanek, jadę do Włocławka, idę do LZK (nareszcie jacyś normalni ludzie w szkole), wracam na dworzec PKS i jadę do domu. Jestem w domu około 15.00 - 16.00.
P.S Od rana strasznie zimno na dworze, a w autobusie nie można zasnąć bo co 40 metrów jest jakaś dziura. |
|
|
adiblol
Administrator forum FLOSS FTW!
Twoja ulubiona misja: porównywanie formatów audio
Pomógł: 18 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 1313 Skąd: pokój odsłuchowy
|
Wysłany: 05-09-2010, 21:05
|
|
|
A ja nic nie zmieniam w ustawieniach bo się przyglądam dyskusji. Poza tym nie jeestem pewien czy to dobry pomysł. |
_________________ 1Tbps Project && Telecomix Network
|
|
|
|
|
Berserker
Dark Ness
Twoja ulubiona misja: Ofrenia
Pomógł: 16 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 496 Skąd: Bigos
|
Wysłany: 05-09-2010, 23:16
|
|
|
A ja sie nie dziwie adminom - nowe dzialy to nie jest cos latwego, trzeba dobrze dobrac, bo albo bedzie kilka ale mocno zaspamowanych, albo bedzie ich duzo i w kazdym po jednym temacie - ciezko to wywazyc.
Abadon, ja wstaje o 6 i wracam czasem po 17 jak koncze pozno i zaczynaja sie korki. Komunikacja gdanska ftw. |
|
|
Simbax
Mod
Twoja ulubiona misja: Wszystkie na Krystalii
Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Dołączył: 07 Sie 2009 Posty: 473 Skąd: z Leszna
|
Wysłany: 06-09-2010, 16:25
|
|
|
Wystarczyłby sam dział Inne gry, nie ma sensu rozdzielać go jeszcze na mniejsze. Moim zdaniem obowiązkowo powinien być dział o Linux-ie i ew. Macu. |
_________________ http://projektsimbax.blogspot.com/ <- Taki sobie blog |
|
|
|
|
Bartek c++
|
Wysłany: 07-09-2010, 18:37
|
|
|
można było by poprostu zrobić dział offtop a w nim cały offtop maci linuxy komputery itd... |
|
|
|