Oryginalna strona colobot.cba.pl umarła, gdy cba.pl przestało oferować darmowy hosting. To jest statyczny mirror, pobrany w 2018. ~krzys_h
|
Forum - Polski Portal COLOBOTa |
|
|
Tekstury twarzy dla modów/CoLoBoT Gold |
Autor |
Wiadomość |
Raptor
Clever Girl
Twoja ulubiona misja: Raptorowanie
Pomógł: 4 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Cze 2010 Posty: 432 Skąd: Isla Nublar
|
Wysłany: 18-03-2012, 13:52 Tekstury twarzy dla modów/CoLoBoT Gold
|
|
|
Natknąłem się niedawno w sieci na pewne forum o grach z serii Gothic (głównie cz. I i II). Był tam temat, w którym były zgromadzone wszystkie tekstury twarzy postaci. Postanowiłem zgromadzić je wszystkie w jednym miejscu (archiwum niezawodnego formatu 7z) i umieścić na forum. Co prawda twarze nie wyglądają na takie, których posiadacze pochodziliby z CoLoBoT'owych realiów sci-fi, lecz mogą się przydać do prostych modów/skórek dla gry. Znajduje się tam też kilka kobiecych twarzy. Może dziewczyny zaczną wreszcie grać w Naszą ulubioną grę ...
Wiem, że proporcje i częściowo rozmiar tych tekstur nie pasuje do CoLoBoT'owego i że będziemy prawdopodobnie już niedługo przesiadać się na wyższe rozdzielczości w całej grze, ale może będzie to w czymkolwiek przydatne. Jeżeli ktokolwiek wie, gdzie można zdobyć więcej takich tekstur bądź znalazł jakiś dobry program do tworzenia takiej grafiki, ten temat jest właśnie po to.
Źródło: http://gothickomiksy.pl/t...arzy-vt3809.htm
New Faces For CoLoBoT.7z
|
Pobierz Plik ściągnięto 68 raz(y) 2,74 MB |
|
_________________ - Stężenie czekolady we krwi: 93‰
- Ja to bym zjadł jeszcze batona...
|
|
|
|
|
Simbax
Mod
Twoja ulubiona misja: Wszystkie na Krystalii
Pomógł: 6 razy Wiek: 22 Dołączył: 07 Sie 2009 Posty: 473 Skąd: z Leszna
|
Wysłany: 18-03-2012, 14:18
|
|
|
Raptor napisał/a: | gdzie można zdobyć więcej takich tekstur |
Po co?
Raptor napisał/a: | znalazł jakiś dobry program do tworzenia takiej grafiki |
Każdy się nadaje, liczą się umiejętności grafika, a nie narzędzie... Jak się ktoś uprze, to nawet w Paincie to zrobi... |
_________________ http://projektsimbax.blogspot.com/ <- Taki sobie blog |
|
|
|
|
adiblol
Administrator forum FLOSS FTW!
Twoja ulubiona misja: porównywanie formatów audio
Pomógł: 18 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 1313 Skąd: pokój odsłuchowy
|
|
|
|
|
Raptor
Clever Girl
Twoja ulubiona misja: Raptorowanie
Pomógł: 4 razy Wiek: 24 Dołączył: 26 Cze 2010 Posty: 432 Skąd: Isla Nublar
|
Wysłany: 18-03-2012, 14:50
|
|
|
Jakie prawa? Chciałem tylko napędzić nieco rozwój ale widzę że chyba niepotrzebnie zmarnowałem czas, prąd i moc obliczeniową . Ech... Pech. |
_________________ - Stężenie czekolady we krwi: 93‰
- Ja to bym zjadł jeszcze batona...
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|
| |
|
|
|
|
Polski Portal COLOBOTa © 2008 - 2012 |
|
|