|
Polski Portal COLOBOTa COLOBOT Polish Portal |
|
Własne poziomy - Lodowa Planeta
Bartek c++ - 28-05-2010, 16:21 Temat postu: Lodowa Planeta To moja misja na Lodowej Planecie nie mogę nic więcej powiedzieć.
colobotwymiiata - 28-05-2010, 22:37
To twoja pierwsza mapka? Bardzo fajna, tylko troszkę łatwa. Wylądowałem, zbudowałem radar, fabrykę i działo i rozwaliłem mrówki bez draśnięcia(a potem i tak wpadłem do wody...). To raczej rodzaj treningu, niż misji, dobrze mówię?
PS.: Zabiłem mrówki i nic się nie dzieje. Chyba EndMissionTake jest nie tak(pewien nie jestem, dawno się w tym nie grzebałem).
Bartek c++ - 28-05-2010, 22:39
colobotwymiiata napisał/a: | To twoja pierwsza mapka? Bardzo fajna, tylko troszkę łatwa. Wylądowałem, zbudowałem radar, fabrykę i działo i rozwaliłem mrówki bez draśnięcia(a potem i tak wpadłem do wody...). To raczej rodzaj treningu, niż misji, dobrze mówię?
PS.: Zabiłem mrówki i nic się nie dzieje. Chyba EndMissionTake jest nie tak(pewien nie jestem, dawno się w tym nie grzebałem). | To nie jest moja pierwsza misja, wiedziałem że C ruels mi poknocił w mapce!
colobotwymiiata - 28-05-2010, 23:44
Ach, no fakt. Mogłem przedtem podpatrzeć nowości, ale mi się nie chciało . Już nadrobiłem.
Bartek c++ napisał/a: | ...wiedziałem że C ruels mi poknocił w mapce! |
A co ma C ruels do twojej mapki?
Bartek c++ - 29-05-2010, 11:45
colobotwymiiata napisał/a: | A co ma C ruels do twojej mapki? | Na moim forum też dałem tą mapkę, a C ruels podmienił linki i pobrałem niewłaściwe.
[ Dodano: 29-05-2010, 11:56 ]
Hmm mi dobrze działa
albo zrobiłem błąd
|
|