|
Polski Portal COLOBOTa COLOBOT Polish Portal |
|
Portal i forum - Propozycja - Nowa ranga
Thorin12 - 07-12-2009, 21:02 Temat postu: Propozycja - Nowa ranga Wpadłem na pomysł żeby zrobić nową rangę - Veteran (kolor - powiedzmy że granatowy). Ranga ta będzie obejmowała użytkowników aktywnych , przestrzegających regulamin ale takich co nie są lub nie chcą być modami co wy na to?
PS. Nie obrażę się Ba nawet nie powinienem jeśli ten post będzie negatywnie skomentowany przez aktualnych modów ;P
EDIT: Zmieniłem niebieski na granatowy dlatego że nie skapnołem się ze niebieski jest już dla userów poniżej 30 postów
adiblol - 07-12-2009, 21:10
E tam, na tym forum to wszyscy aktywni i przestrzegający regulaminu są moderatorami
Thorin12 - 07-12-2009, 21:12
ja to tam np nie chce być modem! dlaczego? Bo jestem zbyt nieodpowiedzialny a tu widzę ze robi się więcej aktywnych (czasem w druga stronę) użytkowników wiec pomyślałem że napisze ;p
adiblol - 07-12-2009, 21:38
Możesz być moderatorem i nie używać uprawnień.
Thorin12 - 07-12-2009, 21:44
O! to chętnie skorzystam Gdzieś w temacie z podaniami było moje podanie tylko ze wycofane.............. ale i tak proszę o rozpatrzenie XD
Tak czy owak temat można wyrzucić do kosza chyba ze ktoś inny by chciał się wypowiedzieć w tej sprawie
Berserker - 08-12-2009, 08:38
Niech usuną rangę stałego klienta bo brzydko nick wygląda
Abadon - 13-12-2009, 20:15
Nie wiem czy to jakaś zbiorowa telepatia, ale czytacie mi w myślach (nawet Bartek c++, co jest bardzo dziwne). Co do rang to ostatnio o tym rozmawiałem z Schockerem. Mam nadzieję że do świąt przyczynię się do niespodzianki, chociaż to nie jest pewne.
Zauważyłem że w dziale " Portal i forum" ostatnio robi się off-top, flamewar i to pewnie specjalnie, bo jak wiadomo moderatorzy tu nie mogą usuwać spamu. Lojalnie więc ostrzegam że wypowiedzi nie na temat będą nagradzane warnem.
Trzeba trzymać dyscyplinę!
lukas_j - 15-12-2009, 22:09
Abadon: czytałes na nautilusie o absolucie i myslach? Moze to dlatego? :]
A co do tej rangi: dobry pomysł Moze lepije VIP?
FE4R - 15-12-2009, 23:05
Nowa ranga - wstrzymałbym się z tym na miejscu kogoś, kto tutaj podejmuje decyzje.
Wiem, że jest okres przedświąteczny i mały tutaj ruch, ale społeczność nigdy nie była tutaj duża i to się po prostu nie opłaca.
lukas_j - 15-12-2009, 23:06
a może jednak się opłaca?
FE4R - 15-12-2009, 23:15
COLOBOT przyjdzie po przerwie, popatrzy i pomyśli: "Ooo Jezu...kolejna sugestia... i jak tu prowadzić forum dla mózgów..."
|
|