|
Polski Portal COLOBOTa COLOBOT Polish Portal |
|
Tekstury - Tekstury twarzy dla modów/CoLoBoT Gold
Raptor - 18-03-2012, 13:52 Temat postu: Tekstury twarzy dla modów/CoLoBoT Gold Natknąłem się niedawno w sieci na pewne forum o grach z serii Gothic (głównie cz. I i II). Był tam temat, w którym były zgromadzone wszystkie tekstury twarzy postaci. Postanowiłem zgromadzić je wszystkie w jednym miejscu (archiwum niezawodnego formatu 7z) i umieścić na forum. Co prawda twarze nie wyglądają na takie, których posiadacze pochodziliby z CoLoBoT'owych realiów sci-fi, lecz mogą się przydać do prostych modów/skórek dla gry. Znajduje się tam też kilka kobiecych twarzy. Może dziewczyny zaczną wreszcie grać w Naszą ulubioną grę ...
Wiem, że proporcje i częściowo rozmiar tych tekstur nie pasuje do CoLoBoT'owego i że będziemy prawdopodobnie już niedługo przesiadać się na wyższe rozdzielczości w całej grze, ale może będzie to w czymkolwiek przydatne. Jeżeli ktokolwiek wie, gdzie można zdobyć więcej takich tekstur bądź znalazł jakiś dobry program do tworzenia takiej grafiki, ten temat jest właśnie po to.
Źródło: http://gothickomiksy.pl/t...arzy-vt3809.htm
Simbax - 18-03-2012, 14:18
Raptor napisał/a: | gdzie można zdobyć więcej takich tekstur |
Po co?
Raptor napisał/a: | znalazł jakiś dobry program do tworzenia takiej grafiki |
Każdy się nadaje, liczą się umiejętności grafika, a nie narzędzie... Jak się ktoś uprze, to nawet w Paincie to zrobi...
adiblol - 18-03-2012, 14:39
Prawa autorskie?
Raptor - 18-03-2012, 14:50
Jakie prawa? Chciałem tylko napędzić nieco rozwój ale widzę że chyba niepotrzebnie zmarnowałem czas, prąd i moc obliczeniową . Ech... Pech.
|
|